Nieuws

Blog: Van ambacht tot fabriek
Blog: Van ambacht tot fabriek
15 april 2024

De industriële revolutie markeerde een keerpunt met vier fasen van vooruitgang met een overgang van ambacht tot fabriek met ingrijpende effecten op economie en de maatschappij. Lees onze nieuwste blog!

Vrolijk Pasen!
Vrolijk Pasen!
1 april 2024

Eieren, chocolade en gezelligheid, geniet met elkaar! Wij wensen iedereen een vrolijk Pasen!

Gefeliciteerd TOPPERS Avans+ BIM Engineering!
Gefeliciteerd TOPPERS Avans+ BIM Engineering!
20 maart 2024

We zijn ontzettend trots om te vertellen dat gisteren ALLE deelnemers van de opleiding BIM Engineering van Avans+ zijn geslaagd! Gefeliciteerd TOPPERS! Wij verzorgen als (kern)docent hiervoor meerdere sessies spreker. Interesse? Schrijf je in via Avans+!

Blog: Horen wat er NIET wordt gezegd
Blog: Horen wat er NIET wordt gezegd
14 maart 2024

Wat is communicatie, waarom is dat belangrijk tijdens een project en wat zijn hierbij de VIJF basisprincipes hoe mensen met elkaar omgaan en elkaar beïnvloeden? Lees onze nieuwste blog!

Referentie Terberg Totaal Installaties
Referentie Terberg Totaal Installaties
4 maart 2024

We zijn heel blij om een referentie te ontvangen van Mike Bloos, die bij Terberg Totaal Installaties werkt! Wij verzorgen bij Terberg projectmanagementsessies, waarin we de theorie met de praktijk verbinden. Mike heel erg bedankt voor je prachtige complimenten!

Fijne Valentijnsdag!
Fijne Valentijnsdag!
14 februari 2024

Onze post op sociale media al gezien waarin we een project vergelijken met Valentijnsdag? Volg je ons al via Instagram en/of LinkedIn? Abonneer, like en deel! Wij wensen iedereen een fijne Valentijnsdag!

Zullen we kennismaken?
Zullen we kennismaken?
31 januari 2024

Wist je dat een kennismakingsgesprek ALTIJD kosteloos is? Wij zijn altijd blij om jou en/of jouw organisatie te leren kennen en te horen wat je nodig hebt! Neem contact op en laat ons weten hoe we je kunnen helpen!

Website verbeteringen en navigatie!
Website verbeteringen en navigatie!
24 januari 2024

Met jullie feedback hebben we de website voor zowel desktop als mobiel verbeterd! Een zichtbare verbetering is de naar 'boven' knop op lange pagina's in ABC, Links, Oneliners en Tools om makkelijker te navigeren.

Blog: Open of een Gesloten deur?
Blog: Open of een Gesloten deur?
15 januari 2024

Wat is het verschil tussen open BIM en gesloten BIM? Wat zijn de voor-, nadelen en wanneer kies jou nou voor welke vorm van BIM-samenwerking? Lees onze nieuwste blog!

Oneliners
Oneliners
1 januari 2024

De beste wensen voor 2024! Alvorens de drukte op het werk weer losbarst, hebben we ter ontspanning 10 oneliners toegevoegd! Veel leesplezier!

Fijne feestdagen!
Fijne feestdagen!
20 december 2023

Wij zijn ontzettend dankbaar voor alle opdrachtgevers die met ons hebben samengewerkt, ons mooie projecten, kansen en vertrouwen hebben gegeven! Wij wensen iedereen fijne feestdagen!

ABC BIM en projectmanagement
ABC BIM en projectmanagement
18 december 2023

Met jullie hulp hebben we meerdere termen in ABC aangepast en veel nieuwe toegevoegd voor de onderwerpen BIM en projectmanagement. Heb je ook een tip? Deel het met ons en neem contact op!

Blog: Belangrijk of toch Urgent?
Blog: Belangrijk of toch Urgent?
27 november 2023

Hoe maak je eigenlijk onderscheid op een to do lijst tussen belangrijk of toch urgent? Het onderscheid maakt jouw werk nog efficiënter en effectiever! Lees de nieuwste blog!

AI tools
AI tools
8 november 2023

We hebben 10 nieuwe tools gebaseerd op kunstmatige intelligentie (AI) toegevoegd! Ook een interessante tool gevonden? Deel deze met ons door contact op te nemen!

Tools opgeschoond
Tools opgeschoond
1 november 2023

We hebben onze favoriete tools eens flink opgeschoond en elk voorzien van een betere omschrijving. Heb je ook een interessante tool gevonden? Neem contact op en geef deze aan ons door!

Archief
Archief
25 oktober 2023

Kun je een oudere blog niet terugvinden? De oudere blogs zijn te vinden in het archief! Elke blog bevat een label om deze te categoriseren per onderwerp. Nog niet gevonden? Gebruik de zoekmachine!

Blog: Risicomanagement en download
Blog: Risicomanagement en download
9 oktober 2023

Hoe ga je om met de onzekerheid bij de start van een project? Lees onze nieuwste blog over risicomanagement met een risicologboek en -matrix als download!

ABC!
ABC!
25 september 2023

We hebben met jullie hulp de ABC bijgewerkt met veel nieuwe begrippen over projectmanagement. Dank voor al jullie suggesties! Heb je ook een tip? Deel het met ons en neem contact op!

Referentie Klomp
Referentie Klomp
20 september 2023

We zijn ontzettend blij met de referentie van Edwin Klomp werkende bij Klomp! Een geweldige erkenning voor ons werk en inzet. Dank je wel, Edwin! Ook hulp nodig? Neem contact voor een kennismaking!

Diensten!
Diensten!
28 augustus 2023

Wil je meer weten over Kritiek Pad en hoe we je kunnen helpen met coaching, consultancy of spreker? Neem contact op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. We horen graag van je!

Blog: To do lijst!
Blog: To do lijst!
14 augustus 2023

Hoe maak je een to do lijst? Een to do lijst helpt je om je werkzaamheden overzichtelijk te maken en je efficiëntie te verbeteren. Het geeft je vooral meer rust en focus. Lees onze nieuwste blog!

Oneliners
Oneliners
31 juli 2023

De vakantie is in volle gang en de boog kan niet altijd gespannen staan. Ter ontspanning zijn er 10 oneliners toegevoegd! Ook een oneliner gevonden? Neem contact op en deel deze met ons!

Fijne vakantie!
Fijne vakantie!
14 juli 2023

Kritiek Pad wenst iedereen die op vakantie is/gaat een fijne vakantie! Wist je trouwens dat wij gewoon beschikbaar blijven tijdens de vakantie? Meer weten? Neem (vrijblijvend) contact op voor een kennismaking!

Agile Scrum Group: Scrum Master certificering
Agile Scrum Group: Scrum Master certificering
19 juni 2023

Wist je dat Kritiek Pad getraind is in diverse Agile methodieken? Wij gebruiken deze tijdens onze diensten en zijn hierin getraind door Agile Scrum Group en gecertificeerd als Scrum Master via het IIABC!

Samen kennis maken?
Samen kennis maken?
15 mei 2023

Zullen we samen kennis maken? Een kennismaking met jou en/of jouw organisatie is ALTIJD kosteloos en meestal kunnen we al (vrijblijvend) een advies geven! Neem contact op en dan plannen we een afspraak in!

ABC projectmanagement!
ABC projectmanagement!
24 april 2023

Op zoek naar de toelichting van een specifieke term? We hebben vele termen in de ABC toegevoegd voor projectmanagement. Op veler verzoek zijn alle blog afbeeldingen VERGROOT, zodat deze beter leesbaar zijn.

Referentie Bluetech Engineering
Referentie Bluetech Engineering
27 februari 2023

Arne Benner van Bluetech Engineering heeft ons een geweldige referentie gegeven! We zijn hier heel dankbaar voor! Dit is een mooie erkenning voor ons werk! Dank je wel, Arne!

Referentie Royal HaskoningDHV
Referentie Royal HaskoningDHV
6 februari 2023

We zijn erg blij met de positieve referentie die we hebben gekregen van Thijs van den Dungen, die werkzaam is bij Royal HaskoningDHV. Ontzettend bedankt Thijs voor de lovende woorden!

Sociale media, volg je ons al?
Sociale media, volg je ons al?
30 januari 2023

Heb je onze sociale media al gevonden? We hebben helaas afscheid moeten nemen van Facebook en Twitter, maar we blijven ACTIEF op Instagram en LinkedIn! Volg ons om op de hoogte te blijven!

Referentie Arwin Allebes
Referentie Arwin Allebes
18 januari 2023

Het is een grote eer voor ons om een referentie te krijgen van Arwin Allebes, die als BIM coördinator werkt bij Terberg Totaal Installaties! Wij waarderen zijn vriendelijke woorden enorm! Bedankt Arwin!

Prettige feestdagen!
Prettige feestdagen!
23 december 2022

Het was een geweldig jaar vol uitdagingen, kansen en successen. Wij zijn dankbaar voor de prettige samenwerking, de inspirerende opdrachten en jullie loyaliteit! Geniet van de feestdagen!

ABC MEGA update
ABC MEGA update
29 november 2022

Op zoek naar een toelichting van een specifieke term over BIM? De ABC heeft een MEGA update gekregen! Heb je aanvullingen? Neem contact met ons op!

Links opgeschoond
Links opgeschoond
13 oktober 2022

Onze favoriete links al gevonden? We hebben dit onderdeel eens flink opgeschoond en ook veel nieuwe toegevoegd! Een interessante link gevonden? Neem contact op en geef deze aan ons door!

Kennismakingsgesprek
Kennismakingsgesprek
27 juli 2022

Een kennismakingsgesprek met jou of jouw organisatie is ALTIJD kosteloos en meestal kunnen we al een advies geven! Zullen we samen kennismaken? Neem contact op en dan maken we een afspraak!

Vakantie & oneliners
Vakantie & oneliners
18 juli 2022

Door de drukte is de website stil geweest en daarvoor onze excuses! Bedankt voor jullie begrip en geduld en we zullen snel weer nieuws hier delen. We hebben 15 oneliners toegevoegd! Iedereen een prettige vakantie!

Templates BIM of PM
Templates BIM of PM
11 mei 2022

Wist je dat Kritiek Pad ook templates kan leveren? Wij kunnen verschillende templates leveren voor BIM en projectmanagement in de huisstijl van jouw organisatie! Neem contact op voor de mogelijkheden!

Referentie Sjoerd Taam
Referentie Sjoerd Taam
2 mei 2022

We zijn erg dankbaar voor de mooie referentie die we hebben gekregen van Sjoerd Taam, die bij Klomp werkt! Dit is een geweldige erkenning voor ons werk! Dankjewel, Sjoerd voor deze enorme waardering!

Website, ABC en FAQ
Website, ABC en FAQ
18 april 2022

We hebben hard gewerkt om de website te verbeteren, zodat je een geweldige ervaring hebt! Hiernaast hebben we het onderdeel ABC uitgebreid en de FAQ aangepast aan de meeste gestelde vragen.

Nog even geduld aub ...
Nog even geduld aub ...
9 februari 2022

Nog even geduld aub ... en meer nieuws volgt spoedig! We zijn hard aan het werk aan nieuwe onderdelen voor zowel sociale media als ook de website. Spoedig delen we meer!

Oneliners
Oneliners
14 januari 2022

Wat is een betere manier om het nieuwe jaar te vieren dan met een lach? Daarom hebben we 10 nieuwe oneliners toegevoegd!

Prettige feestdagen!
Prettige feestdagen!
24 december 2021

Wij danken al onze klanten voor de fijne samenwerking, de mooie opdrachten, uitdagingen en jullie steun! Uiteraard bedanken we ook onze trouwe volgers! Wij wensen iedereen ontzettend fijne feestdagen!

Referentie Terberg Totaal Installaties
Referentie Terberg Totaal Installaties
22 december 2021

We waarderen de positieve referentie die we hebben ontvangen van onze gewaardeerde klant Terberg Totaal Installaties! Dit is een mooie bevestiging van de kwaliteit die wij leveren!

Meer in Tools!
Meer in Tools!
20 december 2021

Op zoek naar tools die je misschien nog niet kent, maar die zeker de moeite waard zijn om te proberen? We hebben 5 verschillende handige tools toegevoegd! Ga snel kijken en zeker proberen!

Sociale media! Abonneer, like en deel!
Sociale media! Abonneer, like en deel!
24 november 2021

Heb je Kritiek Pad al via sociale media gevonden? Naast onze website delen we hier meerdere keren per week nieuws en tips! Tegenwoordig zijn we ook te vinden op instagram! Abonneer, like en deel!

Meer in ABC!
Meer in ABC!
3 november 2021

Met jullie waardevolle feedback hebben we het onderdeel ABC nog verder uitgebreid! Heb je ook een suggestie, verbetering of wil je gewoon iets met ons delen? Neem dan contact op!

Referentie Avans+
Referentie Avans+
30 oktober 2021

We zijn erg dankbaar voor de mooie referentie die we hebben gekregen van onze trouwe klant Avans+! Dit is een geweldige erkenning voor ons werk als dienst spreker! We zijn heel blij met deze samenwerking!

Diensten!
Diensten!
27 september 2021

Wij leveren diensten als coaching, consultancy of spreker om jou en/of jouw organisatie te helpen professionaliseren! Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op voor een kennismaking!

Blog: Conflicthantering in Stijl!
Blog: Conflicthantering in Stijl!
8 september 2021

HELP! Er is binnen het project een conflict! En nu? Lees onze nieuwste blog met verschillende stijlen van aanpak tijdens een conflictsituatie. Hierdoor is de ABC ook gelijk aangepast met de nieuwe definities.

Van Software naar Tools
Van Software naar Tools
9 augustus 2021

We hebben de categorie software gewijzigd in tools en 10 nieuwe tools voor het bewerken van afbeeldingen, diagrammen en video aangevuld! We hebben ook 10 nieuwe oneliners toegevoegd!

Kennismaking: online of fysiek!
Kennismaking: online of fysiek!
25 juni 2021

Naast online kunnen we ook tegenwoordig weer fysiek elkaar ontmoeten! Zullen we samen kennismaken? Neem contact op en dan plannen we fysiek of online samen een afspraak als kennismaking!

Archief & Zoekmachine
Archief & Zoekmachine
4 juni 2021

Kun je een oudere blog niet terugvinden? Alle blogs zijn te vinden in het archief! Elke blog bevat een label om deze te categoriseren per onderwerp. Nog niet gevonden? Gebruik de zoekmachine!

Kritiek Pad® in het merkenregister BOIP
Kritiek Pad® in het merkenregister BOIP
21 mei 2021

Vandaag is het FEEST, want we zijn trots om te delen dat Kritiek Pad® als handelsnaam, merknaam en logo nu officieel is geregistreerd in het merkenregister BOIP! Deze registratie geeft een versteviging van ons merk.

Blog: Effectief vergaderen!
Blog: Effectief vergaderen!
17 mei 2021

Door COVID-19 lijkt de hoeveelheid aan vergaderingen wel te zijn toegenomen, maar zijn deze vergaderingen wel echt effectief? Lees onze nieuwste blog met praktische tips!

ABC
ABC
16 april 2021

We hebben de ABC verbetert! Een uitgebreidere omschrijving en er zijn nu onderlinge verwijzingen opgenomen, zodat alles gemakkelijker te vinden is in termen en definities. Ook toegevoegd 5 nieuwe oneliners!

Vrolijk Pasen!
Vrolijk Pasen!
1 april 2021

Hulp nodig met het maken van een plan naar de toekomst? Bekijk eens onze dienst coaching! Nieuwsgierig geworden? Neem contact op voor een kennismaking! Wij wensen iedereen een vrolijk Pasen!

Favoriete Links
Favoriete Links
26 maart 2021

We hebben meerdere van onze favoriete links naar andere websites toegevoegd! Ook een interessante link gevonden? Deel deze met ons door contact op te nemen!

Tools!
Tools!
19 maart 2021

Bedankt voor ALLE leuke reacties op de opening van onze website! We hebben nieuwe tools toegevoegd welke wij in ons dagelijkse werk gebruiken. Ook een tool gevonden? Neem contact op en deel deze met ons!

OPEN!
OPEN!
16 maart 2021

TADAA! De lancering van onze nieuwe website is een feit! Doe voorzichtig, want de verf is nog nat. We zullen snel alles verder inrichten. De sociale media kanalen zijn ook actief. Voeg onze website toe aan je favorieten!